Προϊοντα

Regina Planet

To Regina planet είναι μια ελληνική μάρκα που παράγεται από την Ατομική Φροντίδα ΑΒΕΕ στο εργοστάσιο της στον Ασπρόπυργο. Η σειρά περιλαμβάνει χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, χαρτοπετσέτες (η μοναδική στην ελληνική αγορά σε κουτί με χρηστικό άνοιγμα και φοβερή συσκευασία) και επιτραπέζια χαρτομάντηλα.

Κύρια χαρακτηριστικά της σειράς:

  • Καινοτομία με κατάργηση πλαστικού το 2020 – λανσάρισμα χάρτινης συσκευασίας σε όλα τα προϊόντα της σειράς
  • Χρήση υλικών από πιστοποιημένες ανανεώσιμες πηγές υλοτομίας (δέντρα που προορίζονται να κοπούν για τέτοια χρήση – ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος – πιστοποίηση FSC)
  • Πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό κάθε χάρτινης συσκευασίας των χαρτικών Regina Planet, είναι η φύση και η θάλασσα, με πρωταγωνιστές οργανισμούς που συναντάμε σε θάλασσα & στεριά: Οι διαφορετικές πολύχρωμες χάρτινες συσκευασίες, αναγράφουν εκπαιδευτικά – ενημερωτικά στοιχεία για το κάθε ζωάκι/πτηνό/θηλαστικό, ενώ μπορούν να γίνουν μία δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά (χαρτοκοπτική & σύνθεση)

Σημαντικότερο όλων είναι ότι η ευαισθητοποίηση της σειράς προς το περιβάλλον γίνεται και έμπρακτα: Με την αγορά κάθε συσκευασίας, υποστηρίζουμε την δράση Save the Aegean του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας “Αρχιπέλαγος”, προσφέροντας μέρος των εσόδων στην προστασία αυτού του σκοπού*.

Η νέα σειρά χαρτικών Regina planet βραβεύτηκε με το βραβείο ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 – εμπιστοσύνη καταναλωτών.

Η βράβευση έρχεται να επιβεβαιώσει το όραμα μιας Ελληνικής επιχείρησης για ένα καλύτερο αύριο για εμάς, τα παιδιά μας και τον πλανήτη. Πιστοποιεί ότι οι καταναλωτές είναι ευαισθητοποιημένοι στην πράξη στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος. Και αυτό το δείχνουν επιλέγοντας καθημερινά ένα προϊόν που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με τη χρήση πλαστικού εκεί που αυτό δεν χρειάζεται. Και όταν μία καινοτομία 100% ελληνική επιβραβεύεται μέσα από τον σημαντικότερο παγκόσμιο θεσμό που επιβραβεύει την καινοτομία, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για το μέλλον μας.

Μια μοναδική καινοτομία (πατέντα) αποτελούν οι δύο κωδικοί χαρτοπετσέτας:

  • 30Χ30 λευκή χαρτοπετσέτα 100 τεμαχίων
  • 33Χ33 λευκή χαρτοπετσέτα 70 τεμαχίων

Οι μόνες στην αγορά σε χάρτινο πρακτικό κουτί με καινοτόμο σύστημα «άνοιξε-κλείσε». Θα τα βρείτε σε δύο διαφορετικά σχέδια σκαντζόχοιρο και γάιδαρο.

*Μία δράση που δημιουργήθηκε από το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος»

https://archipelago.gr/save-the-aegean/

Regina Bags – Αρωματικές σακούλες
12 Ιούλ 2022