Η Εταιρεία μας

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία Ατομική Φροντίδα ιδρύθηκε το 1985, ως μονάδα επεξεργασίας χάρτου. Η δέσμευση μας ως προς την ποιότητα των προϊόντων μας αποτέλεσε την βάση της φιλοσοφίας μας από τα πρώτα μας βήματα. Το 2006 εγκαταστήσαμε και την πρώτη μονάδα παραγωγής προϊόντων ακράτειας. Το σύνολο των προϊόντων μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας, και για εμάς αυτό αποτελεί το σημαντικότερο βαρόμετρο των αποφάσεων και της πορείας μας.

Στο σήμερα, η εταιρεία Ατομική Φροντίδα διαθέτει υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής ειδών ατομικής υγιεινής ενηλίκων καθώς και μεγάλη μονάδα επεξεργασίας χάρτου. Όλα μας τα προϊόντα παράγονται εγχωρίως σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στη βιομηχανική περιοχή ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΕΛΛΑΔΑ), με κτίρια 27.000 τ.μ., σε ένα οικόπεδο 75.000 τ.μ.

Τα προϊόντα μας είναι όλα τα οικιακά είδη χάρτου, χαρτί κουζίνας, τουαλέτας χαρτοπετσέτες, χαρτομάντηλα καθώς και βιομηχανικά/ επαγγελματικά προϊόντα, όπως επίσης και ολοκληρωμένες σειρές πανών ενηλίκων, εσώρουχα ενηλίκων, υποσέντονα.

Η δραστηριότητα της Ατομικής Φροντίδας είναι η παραγωγή προϊόντων με την επωνυμία μας, αλλά και προϊόντων με ιδιωτική ετικέτα, που διαθέτουμε σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες S/M.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον κλάδο των εξαγωγών σε παραπάνω από 10 χώρες, μεταξύ των οποίων οι Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Πορτογαλία, Κροατία, Αυστραλία κ.α.

Η συνεχής ανοδική πορεία του ομίλου οφείλεται κυρίως, στο άριστο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, στις σωστές και συνεχείς επενδύσεις μας και στις άψογες σχέσεις, που επί σειρά ετών έχουμε δημιουργήσει με τους καταναλωτές μας και τους προμηθευτές μας.

This site is registered on wpml.org as a development site.